Je dromen achterna gaan - Live Your Dreams

Live Your Dreams

Dream your life beautiful

January 25th, 2013

Je dromen achterna gaan

Dromen, Geluk, Toekomst, Vrijheid, by Jeroen.

“Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik geloof dat het kan.” – Jeroen Eeman

Je dromen achterna gaan

Ik ben gestopt te geloven wat iedereen gelooft en ik ga mijn dromen achterna omdat ik niet zoals iedereen ben. Ik ben ik, en dat is mijn grootste troef.

Wanneer iemand zegt dat ik iets niet kan doen, dan is dat exact wat ze ove zichzelf geloven en daarom denken ze dat niemand het kan. Ze reflecteren hun geloof in zichzelf op anderen, maar weet je, gelijk wat jij over jezelf gelooft, wordt uiteindelijk waar. Als je nu gelooft dat je het kan, of niet kan, als je het lang genoeg gelooft, zal je gelijk krijgen.

Dat betekent ook dat, wanneer je je geloof in jezelf verandert, je je gedrag zal veranderen, wat op zich de uitkomst zal veranderen.

Daarom, ook al ben ik de enige die gelooft dat ik mijn dromen kan bereiken en niemand anders gelooft het, wanneer ik het lang genoeg geloof, zal ik uiteindelijk mijn dromen bereiken. En als jij dat ook doet, zal jij dat ook!

Je kan je afvragen hoe je ze zal bereiken, maar wanneer het waarom groot genoeg is, zal het hoe komen.

Back Top