We zijn hypocriet - Live Your Dreams

Live Your Dreams

Dream your life beautiful

May 21st, 2012

We zijn hypocriet

Dromen, Geluk, Toekomst, by Jeroen.

We zijn hypocrietWees niet langer hypocriet
 
We zijn opgevoed om een leven te leiden waar niemand zich echt gelukkig bij voelt. Dat is voor 95% van de mensen zo. Ja, je leest het goed: 95%. Waarschijnlijk behoor jij ook tot die 95%. Je staat van maandag tot vrijdag veel vroeger op dan je eigenlijk wel zou willen om een job te doen die je liever niet zou doen. Toch houd je er maar aan vast omdat je ervan overtuigd bent dat je die moet doen om aan jouw behoeften te voldoen en aan die van jouw gezin, en vanuit dat valse gevoel van zekerheid voor je toekomst.
 
Het verbaast mij telkens weer dat bijna die volle 95% er altijd maar over klaagt en zaagt, maar te lui is om er zelf iets aan te doen en zelfs van anderen durft te verwachten dat zij het zouden veranderen voor hen. Wat mij nog veel meer verbaast, is dat ze hun eigen kinderen net op dezelfde manier opvoeden om ook datzelfde leven te leiden dat ze zelf niet graag leiden en dat ze zelf liefst zo anders zouden willen zien. Hoe hypocriet kan iemand zijn, en dan nog wel de grote massa…
 
Slechts hier en daar is er een enkeling die voor zichzelf durft te bepalen hoe zijn leven er moet uitzien en er ook iets aan doet, ervoor gaat om zijn leven er effectief zo te laten uitzien in de plaats van er alleen maar van te dromen. Wees niet langer hypocriet zoals de rest en maak van je leven wat JIJ ervan wilt maken… Doe ermee wat JIJ ermee wilt doen en niet wat de massa en de maatschappij je voorschrijft omdat ze bang zijn dat jij het beter zou hebben dan zijzelf, en leer het ook anderen aan.

Back Top