Denk voor jezelf - Live Your Dreams

Live Your Dreams

Dream your life beautiful

May 16th, 2012

Denk voor jezelf

Dromen, Geluk, Toekomst, by Jeroen.

DenkerDenk weer voor jezelf
 
Je wordt alles zodanig voorgekauwd, dat je vergeten bent voor jezelf te denken, en zolang je niet opnieuw leert voor jezelf te denken, zullen anderen dat doen voor jou en KAN je gewoon niet zo gelukkig zijn als je maar kan.
Leer weer voor jezelf te denken en je zal zien dat de toekomst die je ECHT wilt weer voor je open gaat, dat je alles weer aankan en niet meer gevangen zit in anderen hun manier van denken en hun mening van wat jij volgens hen kunt en moogt.
Dit begint al vanaf je geboorte, maar het slechtste deel waarbij je eigen denken een halt toegeroepen wordt, zit hem in het ganse opleidingssysteem dat ontworpen werd om het je te leren gehoorzamen, te leren goedvinden wat anderen voor jou beslissen. Breek er terug uit, of als je nog in dat systeem zit, verzet je ertegen, desnoods onopgemerkt, en doe en geloof wat jij zelf beslist te doen en geloven. Het is uiteindelijk JOUW leven en niet dat van anderen.
 
Wat als zij die dat nu doen voor jou er niet meer zullen zijn? Wie zal er voor jou denken? Alleszins niet jij, want je bent het al heel vroeg afgeleerd voor jezelf te denken.

Back Top